BESTÄLLA KÖK STEG FÖR STEG

För att lättare förstå sitt eget behov av förvaring och vilka arbetsytor som är nödvändiga kan det vara bra att göra en ritning på sitt kök. Med vårt Ritprogram kan du enkelt skapa skisser och utifrån dessa skisser tar vi enkelt fram en tydlig prisbild till dig. All information om våra moduler hittar du i vårt menysystem under rubriken Våra kök. Vill du ha ritnings och planeringstips hittar du dem längre ner här på sidan. Vi har dessvärre ett minimum på antal moduler man kan beställa. För tillfället ligger minimum på 8-10 moduler. För mindre beställningar hänvisar vi till vår webbutik Lilla Funkiskök.

Våra kök går även bra att beställa om du bor i Danmark eller Norge. När du har skissat klart ditt kök i vårt ritprogram skriver du bara in var du bor i kommentarsfältet. Så återkommer vi med en prisbild till er.

1

När du valt ut en köksserie du gillar går du in i vårt ritprogram och börjar designa ditt kök. Du ritar genom att drag&drop de moduler du önskar in i skiss-ytan. Du kan enkelt radera och börja om eller spara skissen och fortsätta en annan dag.

Du kan få hjälp med att skapa en skiss på ditt nya kök. För att vi ska kunna göra det behöver vi en måttskiss och bilder på rummet. Följ anvisningarna i måttskiss-länken och maila oss materialet tillsammans med en tid för att boka telefonmöte med närmsta showroom.

Titta gärna på våra instruktionsfilmer för att lättare förstå hur du använder vårt ritprogram.

2

När du känner dig färdig med skissen skickar du in den till oss via ritprogrammet. Då får du en länk skickad till dig med din köksskiss och inom 1-2 dagar skickar vi en prisbild till dig.

3

Efter du fått din prisbild får du gärna boka en telefontid med oss via mail. Då kan vi prata vidare om skissen och justera detaljer om det behövs. När vi är nöjda med köket låser vi skissen och du får ett beställningsunderlag för slutgiltigt godkännande.

4

Efter godkännnade av beställningsunderlag och offert skickas beställningen till snickeriet. Räkna med cirka 6-8 veckors leveranstid av ditt kök. Våra leverans och betalningsvillkor hittar du här.

För tillfället har vi många beställningar och därför kan leveranstiden vara längre.

TESTA VÅRT RITPROGRAM

Testa gärna vårt ritprogram. Här kan du lätt planera och designa ditt framtida kök.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.