VÅRA DETALJER

Alla detaljer är viktiga för oss stora som små. Därför lägger vi stor omtanke och noggranhet när vi väljer gångjärn, utdragslådor och beslag.

GÅNGJÄRN

När vi har en överfalsad lucka monterar vi alltid ett klassiskt överfalsat gångjärn. I våra köksserier Original och Modern har vi därför valt ett förnicklat överfalsat gångjärn i klassiska proportioner.

UTDRAGSSKENOR

Tekniken går ibland framåt och gör saker och ting bättre. Blums Movento fullutdragskenor med dämpning är ett tydligt bevis på detta. Den klassiska massiva furuträlådan vilar nu på utdragsbeslag som håller mycket hög kvalitet. Det gör att kökets lådor glider lätt i många år framöver.

BESLAG

I vår serie Original är det många som väljer den klassiska lösningen med skåpsregel 5181 (Ticka) i rostfritt stål. I vår värld lever gripklon och det inre slutblecket kvar och funktionen av skåpsregeln är den samma som den alltid varit. Till lådorna brukar lådhandtag 5182 komplettera skåpsregeln fint. Samtliga dessa beslag tillverkas i Sverige fortfarande och levereras av Eskiltuna Kulturbeslag. Vi är även återförsäljare av tex Beslag o Designs stora sortiment av handtag och knoppar.

UTDRAGSLÅDOR

En klassisk front med ett litet urfräst handtag i mitten. När skafferivarorna tar plats i en massiv furuträlåda blir känslan något visst. Alla våra inre trädetaljer oljas in med paraffinolja för att få en avtorkningsbar yta. Även våra inre utdragslådor glider givetvis på Blums Movento utdragsskenor.

Färger

Alla våra kök går att få i valfri NCS kulör. Läs mer om färgval och vad man bör tänka på.

TESTA VÅRT RITPROGRAM

Testa gärna vårt ritprogram. Här kan du lätt planera och designa ditt framtida kök.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.