VILL DU BLI EN AV
VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE?

Har du redan sedan tidigare eller är villig att starta upp en central liten butik med Funkisköks utbud. Gillar du idén om kvalitativa material med lång hållbarhet samt gillar utmaningen med försäljning till privatpersoner. Då är du den person vi söker.

Vi erbjuder kostnadsfritt en komplett utställning, försäljningsmaterial samt den kunskap du kommer att behöva vidareförmedla till dina kunder.

Vi har ett väl utvecklat rit och beställningsprogram som bildar det underlag du jobbar med till kunden men också vårt snickeri. Vi kommer att finnas nära dig både vad gäller säljsidan men även i snickeriet för att hålla reda på alla detaljer i ditt arbete med kunderna.

Vi har långa samarbetspartner på tillbehörssidan som du själv skapar relationer med och som ger dig ytterligare vinstmarginaler för din verksamhet

Funkisköks varumärke är väl inarbetat i segmentet massiva handbyggda träkök och ger genom sina välarbetade modulsystem ett lättarbetat produktsortiment mot privatkunder. I vår lilla organisation är det fortfarande en familjär stämning i hela företaget och det går snabbt från beslut till handling. Vi jobbar med en organisk tillväxt och har en bra och sund ekonomi att luta oss emot

Välkommen med ditt intresse och förslag på hur du skulle vilja utveckla Funkiskök så att ännu fler nöjda kunder kan få möjlighet att köpa våra fina produkter. Maila oss på info@funkiskok.se.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.