Tillbehör
Bänkskivor
LG Collection

LG Collection

LG Collection är specialiserade på bänkskivor. I mer än 40 år har de producerat bänkskivor till svenska kök. I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor. De tillverkar skivor i laminat, granit, marmor, terrazzo, keramik mm. Vi har valt att visa en del av deras sortiment som vi tycker passar våra kök.

Laminat

Mellangrått laminat där laminatet ligger över listen. Här kan du se LG:s utbud av Laminat.

Enfärgad laminatbänkskiva med framkant i furu. Laminatet ligger här över listen och skapar ett lite modernare intryck. Här kan du se LG:s utbud av Laminat.

Klassiskt laminat Virrvarr av Sigvard Bernadotte kantad med eklist. Här kan du se LG:s utbud av Laminat.

Bänkskivor i Sten

Terrazzo

Terrazzo är en konststen som framställs av bland annat krossad natursten och cement. Här kan du se LG:s utbud av Terrazzo.

Marmor

Marmor är en relativt lättarbetad bergart som bildats av att kalksten utsatts för högt tryck och höga temperaturer. Marmor drar varken till sig smak eller lukt men kan vara känsligt för fläckar. Här kan du se LG:s utbud av Marmor

Granit

Granit är en av våra vanligaste bergarter. Granit består av kvarts och fälts-pat, som är två hårda mineraler, samt glimmer som framträder som mörka korn eller stråk. Väljer du Granit har du valt en mycket tålig bänkskiva. Unika kulör- och mönstervariationer gör att graniten kan ha många olika utseenden och kulörer. Detta gör din bänkskiva helt unik! Här kan du se LG:s utbud av Granit.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.