Tillbehör
Bänkskivor
Public Studio

Public Studio

Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder i Stockholm med omnejd Public studios vackar marmor. Public studio arbetar med små miljömedvetet drivna familjeägda marmorbrott i medelhavsområdet och framför allt i Grekland, där de ständigt är på jakt efter unik, vacker och hållbart producerad marmor.

Deras mål är att göra det enkelt för kunder att kunna välja extraordinär, handplockad, hållbar marmor till sina kunders inredningsprojekt.

002 Multi Color Maroon – Denna marmor kommer från ett litet marmor-stenbrott i centrala Grekland. Två bröder som arbetar som getbönder har på sin mark vid sidan om sitt arbete ett litet stenbrott där denna otroligt vackra och varierande marmor finns. Utöver sin kosmetiska naturliga skönhet är stenen även oerhört stark och motståndskraftig.

004 Multi Color Blush – Detta är en vintage marmor som kommer från ett litet numera stängt marmorbrott i Grekland. Denna finns endast i mycket begränsade volymer. Variationsrik i rosa och beiga toner med spännande mar-moreringar och mönster.

007 Public Marble (French vanilla) – Från ett litet familjeägt stenbrott nära kusten till Adriatiska havet, kommer denna varmt vaniljfärgade marmor med vackra fossiler och karaktär.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.