VÅRA VANLIGASTE FRÅGOR

VAD KOSTAR ERA KÖK?

Under rubriken Priser visar vi några skisser samt prisbilder på dessa. Vi har inga fasta priser på våra moduler. Vi ger en prisbild först när vi ser en samlad bild av de moduler ni är intresserade av. Vi har ett enkelt och lättarbetat ritprogram på vår hemsida. När ni använder detta får ni inom 1- 2 arbetsdagar en tydlig prisbild presenterad på de moduler ni efterfrågar. Till ritprogrammet finns även tydliga instruktionsfilmer. Lycka till i vårt ritprogram!

KAN MAN BESTÄLLA SKÅP I SPECIALMÅTT?

I beställningar över 10 st. moduler är det möjligt att få vissa moduler i specialmått.

VILKA VITVAROR KAN JAG ANVÄNDA?

Vi är först och främst återförsäljare för Smegs vitvaror. I deras modellutbud finns passande vitvaror för våra moduler. Vi har också gjort en vitvaruguide som visar tydligt vilka förutsättningar som gäller för våra moduler. Nästan alla större vitvarumärken har produkter som passar i våra moduler.

HUR LEVERERAS KÖKEN OCH VAD KOSTAR DET?

Köken packas på europallar med sträckplast, spännband och ibland hörnskydd. Pallarna körs i specialbilar som är vana att hantera ömtåligt gods. Vår packmetod tillåter inte vanliga lite enklare palltransporter då köken lätt kan få transportskador. Därför har vi valt lite dyrare och säkrare transporter. För att dessa transporter inte skall bli allt för kostsamma kommer alltid chauffören ensam till er adress och hjälper bara till att lasta av pallarna bakom lastbilen på plan mark. Det är viktigt att det finns bärhjälp på plats som kan ta emot och lasta in ditt kök i din bostad. Chauffören telefonaviserar alltid i god tid innan till ett telefonnummer som du själv väljer. Kostnaden för ett normalstort kök kostar ca 3 000 kr inom Skåne samt ca 8 000 kr till Stockholm. Vi tar alltid fram ett exakt leveranspris till er innan transporten skickas.

GÅR DET ATT BESTÄLLA ENDAST LUCKOROCH LÅDFRONTER TILL ETT BEFINTLIGT KÖK?

Tyvärr gör vi bara luckor och lådfronter till våra egna kompletta moduler. Ta gärna kontakt med din lokala snickare som säkert kan hjälpa dig.

HUR YTBEHANDLAS INSIDAN AV SKÅPEN?

Alla våra moduler och lådor behandlas med paraffinolja på insidan. Även våra skärbrädor behandlas med paraffinolja. Detta ger en avtorkningsbar yta.

VILKA STANDARD-KULÖRER FINNS ERA KÖK I?

Vi har inga standardkulörer. Du väljer fritt i NCS-systemet så länge vår färgleverantör kan blanda kulören. Mer om detta finns att läsa under rubriken Färger och Målning.

VAD KOSTAR EN BÄNK-SKIVA/DISKBÄNK?

Under rubriken Tillbehör hittar du länkar till Deco Steel och LG-Collections produktsortiment. Här hittar du även deras ritprogram där du dels kan få ytterligare produktinformation och även priser på deras produkter. Vi hjälper dig alltid att ta fram slutgiltiga skisser och prisuppgifter på deras produkter.

GÖR NI HEMBESÖK?

Hembesök är möjligt efter att ni lämnat tydliga måttskisser, bilder på ert rum samt bokat ett första telefonmöte med oss via mail.

HUR BETALAS KÖKET?

Ert kök kommer alltid vara en specialbeställning från vårt snickeri. I samband med beställningen skickar vi en förskottsfaktura på 50 % av totalbeloppet som betalas inom 5 dagar. Detta för att säkerställa den leveransdag vi kommit överens om. Ca 10 dagar innan leveransdagen skickas slutfakturan på reste-rande belopp. Denna skall betalas i god tid innan leveransen lämnar snickeriet.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.