PRISER

Våra moduler har inga fasta priser utan vi tittar på hela din förfrågan och hur effektivt vi just nu kan tillverka den i samband med våra andra beställningar. Det innebär tex att gör man en förfrågan på några få enstaka skåp får dessa oftast ett högre pris än om de ingår i en beställning med fler liknande skåp. Det är på detta sätt vi tycker att det blir mest rättvist för er kunder och den prisbild ni får presenterade i era förfrågningar.

För att ni ska få en uppfattning om hur en förfrågan kan se ut prismässigt har vi här gjort tre exempel. Dessa priser ska då ses som ca priser, då det är den prismodell som presenteras här nedan som vi försöker att följa.

På grund av världsläget och pandemin har priser på material och transporter förändrats snabbare än vad någon kunnat räkna med. Vi har försökt att hålla priserna så låga det går utifrån detta, men redan nu i höst har vi tvingats till en prisjustering som normalt kanske kommer först till årsskiftet. Vi hoppas naturligtvis att ni vill stanna kvar hos oss som kunder även under de kommande åren.

79.000 kr
115.000 kr
138.000 kr

Våra tre köksserier Original, Modul och Modern har med Hdf-lucka/lådfronter i målat utförande, samma prisbild. Köksserien Modul går att beställa i trären furulamelllucka/lådfront. Vid omålade moduler blir priset något lägre.

BESTÄLLA KÖK STEG FÖR STEG

Så här går det går till när du beställer ett kök från oss.

TESTA VÅRT RITPROGRAM

Testa gärna vårt ritprogram. Här kan du lätt planera och designa ditt framtida kök.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.