Beställa Kök
Beslag

Beslag

Det enda handtag/beslag vi levererar monterat är det klassiska snabelbeslaget Ticka och lådhandtag 5182 till vår serie Original. Vi kan gärna tipsa om andra beslag men lämnar montering och inköp av dessa till kund. Vår erfarenhet är att det kan vara bra att vänta tills köket är på plats och låna hem några olika beslag innan man gör det slutliga valet.

Skåpregel 5181

Skåpregel 5181 med slutbleck. Rostfritt stål. Skåpregel 5181 med slutbleck. Rostfritt stål. I vår serie Original är det många som väljer den klassiska lösningen med skåpsregel 5181 (Ticka) i rostfritt stål. I vår värld lever gripklon och det inre slutblecket kvar och funktionen av skåpsregeln är den samma som den alltid varit. Skåpsregel 5181 med slutbleck måste vara med i beställningsunderlaget från början. Detta eftersom dörrarna då borras med ett 20 mm hål och monteras i snickeriet.

Lådhandtag 5182

Lådhandtag 5182. Rostfritt stål. Tillsammans med Skåpregel Ticka erbjuder vi lådhandtag 5182 som kompletterar skåpsregeln fint. Dessa måste vara med i beställningsunderlaget då de monteras i snickeriet.

INSPIRATION

Knopp Solliden-25 Mässing

Knopp Solliden-25 Mässing. En fin gedigen bra knopp med bra tyngd. Våra kunder i Original och Modern-serien väljer gärna denna.

Knopp Solliden-25 Förnicklad

Knopp Solliden-25 Förnicklad. En fin gedigen bra knopp med bra tyngd. Våra kunder i Original och Modern-serien väljer gärna denna.

HANDTAG 1353 MÄSSING

Handtag 1353 polerad mässning. Ännu en klassiker från 20-talet. Åldras inte när det kommer i kontakt med luft, utan kommer behålla sitt ursprungliga utseende över tid.

HANDTAG 1353 FÖRNICKLAD

Handtag 1353 Förnicklad. En klassiker från 20-talet. Ger till exempel Modern-serien ett helt eget utryck.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.