Original

Original

ORIGINAL har sitt ursprung i den svenska traditionen av kökstillverkning. Luckan är överfalsad med en liten radie i kanten. Den har överfalsade förnicklade gångjärn och beslag från Eskilstuna Kulturbeslag. Luckor och lådfronter är i en klassisk fururams konstruktion eller massiv HDF. Stommen görs i massiv 20 mm furu. Hyllplanen har en fasad kant och vilar på skruvade bärlister som går att flytta. Lådorna är i massiv 15 mm furu och glider på dämpade fullutdragsbeslag av högsta kvalité. Lådhandtaget är från Eskilstuna Kulturbeslag.
För att titta på alla våra moduler i serien ORIGINAL klicka på bilden ovan. För att se alla mått på våra moduler klicka dig vidare på varje enskild modul.
Modul

Modul

MODUL är en tidlös köksinredning för såväl modern som äldre befintlig arkitektur. Genom valet av beslag kan du själv styra var du vill att denna ska passa in. Som i alla våra kök är stommen och hyllplanen i massiv furu. Också luckan är i massiv furu med kryssfaner på fram och baksida. Gångjärnen är dolda på baksidan och är av högsta kvalité. Hyllplanen har en rak kant och vilar på skruvade bärlister som går att flytta. Lådorna är i massiv 15 mm furu och glider på dämpade fullutdragsbeslag av högsta kvalité.
För att titta på alla våra moduler i serien MODUL klicka på bilden ovan. För att se alla mått på våra moduler klicka dig vidare på varje enskild modul.
Modern

Modern

Modern är en tidlös och modern köksinredning med sitt tydliga ursprung i våra ORIGINAL moduler. Den överfalsade luckan/ lådfronten har fått en rakare profil. Stommens färg och lucka/ lådfront målas i samma färg. Genom valet av beslag kan du själv styra var du vill att denna ska passa in. Som i alla våra kök är stommen och hyllplanen i massiv furu. Luckor och lådfronter i en klassisk fururams konstruktion eller massiv HDF. Gångjärnen är förnicklade och överfalsade av klassisk modell. Hyllplanen har en liten 3 mm avfalsning och vilar på skruvade bärlister som går att flytta. Lådorna är i massiv 15 mm furu och glider på dämpade fullutdragsbeslag av högsta kvalité.
För att titta på alla våra moduler i serien MODERN klicka på bilden ovan. För att se alla mått på våra moduler klicka dig vidare på varje enskild modul.